126
TELEPÜLÉS
340.000
LAKOS
2.363
KM HOSSZÚ VÍZVEZETÉK
11.251.499
M3 ÉRTÉKESÍTETT VÍZ

TISZTELT FOGYASZTÓNK!

Tájékoztató a víz- és csatornaszolgáltatásra vonatkozó rezsicsökkentés végrehajtásáról

A 2013. évi LIV. törvény rendelkezik a lakossági felhasználók részére végzett víziközmű-szolgáltatás díjainak 10 %-os csökkentéséről.

A díjcsökkentés 2013. július 1-jét követő időszakban teljesített szolgáltatásra vonatkozik.

Rezsicsökkentés szempontjából lakossági felhasználás a családi házas szerződéssel rendelkező, illetve társasházi bekötési mérőn mért fogyasztás egyaránt.

A Heves Megyei Vízmű Zrt-nél a rezsicsökkentés érvényesítése az eddigi árváltozások idején alkalmazott módon fog történni. Ennek megfelelően az első olyan számlában, amely már július 1-jét követő szolgáltatást is tartalmaz, a fordulónapot megelőző, illetve követő szolgáltatási időszak arányosítással kerül megállapításra! A számlában jól látható módon, külön soron fog megjelenni a jelenlegi, illetve csökkentett díjjal számolt fogyasztás.

A páratlan (július) hónapban történő mérőleolvasású felhasználók esetében először majd az augusztusban készülő számla, a páros (augusztus) hónapban történő mérőleolvasású felhasználók esetében először majd a szeptemberben készülő számla tartalmaz majd július 1-jét követő időszakot is. A társasházi bekötési mérők leolvasása havonta történik, az ő esetükben a július havi leolvasást követő július hó végén készülő számlában jelenhet meg első alkalommal díjcsökkentéses tétel.

Természetesen az ezt követő számlákban, amely már teljes egészében július 1-jét követő időszakra vonatkozik a számla egésze 10 %-kal csökkentett díjjal kerül számításra.

A számla első oldalán minden esetben feltüntetésre kerül tájékoztatásul a megtakarítás összege. Kérjük, figyelje a részletező tételeknél a szolgáltatási időszakot is!

A Heves Megyei Vízmű Zrt. kiemelt fontosságú feladatának tartja, hogy a rezsicsökkentés előírások szerinti végrehajtása és az ezzel kapcsolatos felhasználói várakozások maximálisan teljesüljenek.

A rezsicsökkentés előtti és utáni árainkat megtekintheti itt.

Kérjük amennyiben kérdése van forduljon bizalommal üzemegységi ügyfélszolgálatainkon dolgozó munkatársainkhoz a honlapunkon található elérhetőségeken, illetve az alábbi központi címen:

3300 Eger, Hadnagy u. 2.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,
Tel: 36/ 413 633, fax: 36/413 128